•  

  nieuws

  Heeft u een nieuwtje? Wilt u uw toernooi ook op onze site publiceren? Organiseert u of uw vereniging een activiteit die voor tennisminnend Parkstad/Heuvelland interessant is?

  Stuur ons een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en we nemen direct contact met u op!

 •  

  Beginner?     Gevorderd?     Geblesseerd geweest?   Proeflessen?

  tennisbal langs lijnIs tennis iets voor U? 

  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! tennisbal

  Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app naar 06-23656709

   

 • Weet u dat we een informatieve facebookpagina hebben?

  Hier leest u alle nieuwtjes rondom Tennismeetings.

          facebook logo 

  Like ons en maak regelmatig kans op leuke prijzen.

 • 21 Figuur 1 Blessures bij tennis

  Return to Court - trainingenInfographic tennisblessures

  Elke dinsdag 17:30 uur

  Aanmelden via 06-23656709 (bel of app)

 • Start
 • TM League Senior
 • Reglement/Spelregels

Reglement

Reglement Senioren

 1. Reglement

  Wedstrijdreglement Senior Tennismeetings League 
  1.Deelname aan de Tennismeetings League staat open voor iedereen. U hoeft dus geen lid te zijn van de KNLTB of enig andere officiële tennisorganisatie.
  2.Inschrijven in verschillende onderdelen is toegestaan, meer dan een keer inschrijven in een het hetzelfde onderdeel is niet toegestaan.
  3.De Tennismeetings League (TM) wordt gespeeld in de tennishal Simpelveld;
  4.De wedstrijden kunnen worden gespeeld op zondag vanaf 14.30 tot uiterlijk 22.30 uur, op zaterdagmiddag 14:30 tot uiterlijk 18:30 of zaterdagavond vanaf 18.30 tot uiterlijk 22.30 uur;
  5.Er wordt gespeeld op tijd, een uur per wedstrijd. Uitgangspunt is een inspeeltijd van maximaal 10 minuten.
  7.De puntentelling: bij winst 3 punten, gelijkspel 1 punt en verlies 0 punten. 
  8.Met ingang van 2015 werken wij met toernooi.nl Hierdoor is het raadplegen van het wedstrijdprogramma aanzienlijk vereenvoudigd. 
  9. Het is niet meer toegestaan een vervanger te sturen! U dient ten alle tijde zelf te spelen. We houden zoveel mogelijk rekening met verhinderingen.
  10.In principe worden wedstrijden NIET ingehaald. Uitsluitend door overmacht niet gespeelde wedstrijden kunnen na overleg met spelers en organisatie hernieuwd worden ingepland.

  11.Indien een wedstrijd wordt afgebroken gedurende het wedstrijduur dan geldt de stand van dat moment, ongeacht de reden van beeindiging van de wedstrijd.
  12.Voor elke wedstrijd geldt een marge van 10 minuten inspeel-of pauzetijd. Indien een wedstrijd later dan deze 10 minuten start, dan mag de tegenstander die wel tijdig klaar staat, per 5 minuten 1 game rekenen.
  13.Een tegenstander die om wat voor reden niet compleet is danwel niet komt opdagen verliest de wedstrijd met 12-0.
  14.Kampioen is diegene die alle wedstrijden wint! Zijn niet alle wedstrijden gewonnen dan is de kampioen die na alle poulewedstrijden het hoogste aantal punten heeft behaald. Bij gelijke puntenstand geldt het resultaat van de onderlinge wedstrijd. Is deze ook gelijk dan wordt gekeken naar het gamesaldo, daarna naar de meest gescoorde games.
  15.De kampioen mag voor promotie kiezen naar de bovengelegen klasse. Pas indien een kampioen 2 achtereenvolgende jaren in dezelfde klasse kampioen wordt is promotie verplicht.
  16.Degraderen geldt voor het koppel dat als laatste is geeindigd. Hiervoor geldt dat gelet op punt 5 bekeken wordt of de speelsterkte wel overeenkomt met de onderliggende poule. Enige reden tot verplichte degradatie is punt 15.
  17.De kosten voor de TM bedragen € 82,50 per persoon. Het inschrijfgeld dient voorafgaande aan de eerste wedstrijd te worden voldaan. In dit inschrijfgeld zijn opgenomen de kosten van halhuur, tennisballen voor de wedstrijden en organisatiekosten.
  18.Indien u zich na de eerste wedstrijd van uw poule terugtrekt blijft u het inschrijfgeld verschuldigd dan wel wordt het inschrijfgeld niet terugbetaald. Bij terugtrekking na de loting brengen wij u € 10,-administratiekosten in rekening.
  19.In gevallen dit reglement niet voorziet beslist de organisatie.

  Algemeen
  1.De Tennismeetings League wordt georganiseerd door Tennismeetings, Frankenlaan 13 te Heerlen. Nadere informatie aangaande Tennismeetings kunt u vinden op onze website: www.tennismeetings.nl.
  2.Deelname aan de TM League geschiedt op eigen verantwoording. Tennismeetings is niet aansprakelijk voor geleden schade als gevolg van deelname aan activiteiten van Tennismeetings.
  3.Alle informatie verstrekt aan Tennismeetings wordt uitsluitend gebruikt voor de organisatie van Tennismeetings. Informatie wordt daarom niet aan derden verstrekt tenzij hiervoor uitdrukkelijk toestemming is gevraagd/verleend

  ming is gevraagd/verleend.

Afdrukken E-mailadres