•  

  Beginner?     Gevorderd?     Geblesseerd geweest?   Proeflessen?

  tennisbal langs lijnIs tennis iets voor U? 

  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! tennisbal

  Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app naar 06-23656709

   

 •  

  nieuws

  Heeft u een nieuwtje? Wilt u uw toernooi ook op onze site publiceren? Organiseert u of uw vereniging een activiteit die voor tennisminnend Parkstad/Heuvelland interessant is?

  Stuur ons een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en we nemen direct contact met u op!

 • 21 Figuur 1 Blessures bij tennis

  Return to Court - trainingenInfographic tennisblessures

  Elke dinsdag 17:30 uur

  Aanmelden via 06-23656709 (bel of app)

 • Weet u dat we een informatieve facebookpagina hebben?

  Hier leest u alle nieuwtjes rondom Tennismeetings.

          facebook logo 

  Like ons en maak regelmatig kans op leuke prijzen.

Tennismeetings League nadert seizoens-einde

picture 0010

Aanstaande zaterdag vinden de laatste indoor wedstrijden plaats van de Tennismeetings League 2011/2012. Vanaf 16:30 worden de finale wedstrijden gespeeld in de mixed premier league en om 20:30 uur wordt het laatste balletje van dit winterseizoen geslagen.

De uitslagen en eindstanden in de overige poules zijn inmiddels helemaal bijgewerkt.

Vanaf 20:30 uur start de traditionele feestavond plaats in de kantine van Tennishal Simpelveld. Langs deze weg nodigen wij alle deelnemers uit hierbij het winterseizoen uit te wuiven en zo het buitenseizoen goed te starten!

Omstreeks 22:00 uur worden de winnaars gehuldigd, daarna vindt onder de aanwezige deelnemers een kleine tombola plaats. Wij danken Le Barbeau, N-shop, The Stone Company en Ivo's Sportshop voor hun medewerking hierbij.

Tot aanstaande zaterdag!

Afdrukken E-mailadres