• Weet u dat we een informatieve facebookpagina hebben?

  Hier leest u alle nieuwtjes rondom Tennismeetings.

          facebook logo 

  Like ons en maak regelmatig kans op leuke prijzen.

 •  

  nieuws

  Heeft u een nieuwtje? Wilt u uw toernooi ook op onze site publiceren? Organiseert u of uw vereniging een activiteit die voor tennisminnend Parkstad/Heuvelland interessant is?

  Stuur ons een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en we nemen direct contact met u op!

 •  

  Beginner?     Gevorderd?     Geblesseerd geweest?   Proeflessen?

  tennisbal langs lijnIs tennis iets voor U? 

  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! tennisbal

  Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app naar 06-23656709

   

 • 21 Figuur 1 Blessures bij tennis

  Return to Court - trainingenInfographic tennisblessures

  Elke dinsdag 17:30 uur

  Aanmelden via 06-23656709 (bel of app)

Tennis op wereldnivo in Aken!

Aanstaande zondag, 12 augustus, kunt u tennis van wereldnivo zien op de banen van TK Kurhaus in Aken. Het eerste herenteam speelt dan tegen de koploper TV Blau Weiss uit Halle. Als Aken wint kunnen ze het landskampioensschap gaan vieren!

Aken met spelers als Philip Kohlschreiber, Florian Mayer en Steve Darcis op hun spelerslijst treedt aan tegen spelers als Victor Troicki, Jarko Nieminnen en onze Robin Haase. Of deze spelers aanwezig zijn kunnen we op dit moment nog niet met zekerheid stellen maar het belooft een supertennistreffen te worden.

U vindt het tennispark in het kurpark in Aken, achter de Carolusthermen. De wedstrijden beginnen omstreeks 11:00 uur en de entree bedraagt €10,- per persoon. Wij adviseren u echter iets vroeger te komen aangezien parkeerplaatsen schraars zijn en er maar een beperkt aantal toeschouwersplekken zijn!

Afdrukken E-mailadres