• 21 Figuur 1 Blessures bij tennis

  Return to Court - trainingenInfographic tennisblessures

  Elke dinsdag 17:30 uur

  Aanmelden via 06-23656709 (bel of app)

 •  

  Beginner?     Gevorderd?     Geblesseerd geweest?   Proeflessen?

  tennisbal langs lijnIs tennis iets voor U? 

  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! tennisbal

  Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app naar 06-23656709

   

 •  

  nieuws

  Heeft u een nieuwtje? Wilt u uw toernooi ook op onze site publiceren? Organiseert u of uw vereniging een activiteit die voor tennisminnend Parkstad/Heuvelland interessant is?

  Stuur ons een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en we nemen direct contact met u op!

 • Weet u dat we een informatieve facebookpagina hebben?

  Hier leest u alle nieuwtjes rondom Tennismeetings.

          facebook logo 

  Like ons en maak regelmatig kans op leuke prijzen.

Onze nieuwsbrief

We gaan de aangemelde deelnemers van onze nieuwsbrief vanaf nu maandelijks op de hoogte houden van de ontwikkelingen van de tennissport in de regio Parkstad en Heuvelland.

Heeft u een nieuwtje? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We zullen dan bekijken of we uw nieuws aan onze leden doorsturen.

momenteel is het nog niet mogelijk om je zelf in te schrijven op onze nieuwsbrief. Dit in verband met het opzetten van deze nieuwe site. We proberen dit zo spoedig mogelijk te realiseren. Wil je op de lijst gezet worden stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken E-mailadres