• 21 Figuur 1 Blessures bij tennis

  Return to Court - trainingenInfographic tennisblessures

  Elke dinsdag 17:30 uur

  Aanmelden via 06-23656709 (bel of app)

 •  

  Beginner?     Gevorderd?     Geblesseerd geweest?   Proeflessen?

  tennisbal langs lijnIs tennis iets voor U? 

  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! tennisbal

  Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app naar 06-23656709

   

 • Weet u dat we een informatieve facebookpagina hebben?

  Hier leest u alle nieuwtjes rondom Tennismeetings.

          facebook logo 

  Like ons en maak regelmatig kans op leuke prijzen.

 •  

  nieuws

  Heeft u een nieuwtje? Wilt u uw toernooi ook op onze site publiceren? Organiseert u of uw vereniging een activiteit die voor tennisminnend Parkstad/Heuvelland interessant is?

  Stuur ons een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en we nemen direct contact met u op!

Tennismeetings League 2012/2013

Beste deelnemers aan de Tennismeetings League,

het heeft even geduurd maar het deelnemersveld is zodanig ingevuld dat we kunnen melden dat de volgende leagues doorgaan:

Heren Major League - Zondag (12 deelnemers)

Heren Premier League - Zondag (24 deelnemers)

Dames Major League - Zondag (11 deelneemsters, nog een plek open)

Dames Premier League - Zaterdag (12 deelneemsters)

Mixed Major League - Zaterdag (12 koppels)

Mixed Premier League - Zaterdag (8 koppels)

Mixed Second League - Zaterdag (6 koppels)

Op onze pagina TM League kunt u alle informatie omtrent de voorlopige speeldata vinden en bovendien staan de namen van de tegenstanders vermeld. Het precieze speelschema ontvangt u per mail. De speeldata zijn voorlopig omdat we iedereen in de gelegenheid willen stellen deze data met hun agenda te controleren. ALLEEN IN DRINGENDE GEVALLEN kunnen wij nog met data schuiven. Op 15 oktober zijn de vermelde speeldata definitief!

 

Afdrukken E-mailadres

Inschrijvingen Tennismeetings League

Op dit moment staat de teller van de inschrijvingen op meer dan 60 personen! Vooral de dames op zaterdagavond en de mixedgroepen verlopen voorspoedig.

Om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig om snel in te schrijven. Ga naar de pagina TM League en schrijf in (uiterlijk tot 25 september).

Afdrukken E-mailadres

Tennis op wereldnivo in Aken!

Aanstaande zondag, 12 augustus, kunt u tennis van wereldnivo zien op de banen van TK Kurhaus in Aken. Het eerste herenteam speelt dan tegen de koploper TV Blau Weiss uit Halle. Als Aken wint kunnen ze het landskampioensschap gaan vieren!

Aken met spelers als Philip Kohlschreiber, Florian Mayer en Steve Darcis op hun spelerslijst treedt aan tegen spelers als Victor Troicki, Jarko Nieminnen en onze Robin Haase. Of deze spelers aanwezig zijn kunnen we op dit moment nog niet met zekerheid stellen maar het belooft een supertennistreffen te worden.

U vindt het tennispark in het kurpark in Aken, achter de Carolusthermen. De wedstrijden beginnen omstreeks 11:00 uur en de entree bedraagt €10,- per persoon. Wij adviseren u echter iets vroeger te komen aangezien parkeerplaatsen schraars zijn en er maar een beperkt aantal toeschouwersplekken zijn!

Afdrukken E-mailadres

Ons banknummer is gewijzigd

Met ingang van vandaag is ons oude bankrekeningnummer vervallen. Met ingang van 1 augustus is ons nieuwe geldrekeningnummer 850144337 op naam van Bisschoff in Heerlen.

Let dus op indien u gaat deelnemen aan de Tennismeetings League dat u het juiste en nieuwe banknummer gebruikt!

Afdrukken E-mailadres

Tennismeetings League ook komende winter in Tennishal Simpelveld

Ook aanstaande winter zullen de wedstrijden van de Tennismeetings League worden georganiseerd in de tennishal in Simpelveld. Het wordt dan alweer het 7e achtereenvolgende jaar dat er in de diverse klasses gespeeld gaat worden. Er zal weer gespeeld worden in de traditionele categorieën Heren- en Dames en Mixed. Vooral in de laatste categorie hebben we afgelopen seizoen een behoorlijke toename aan deelnemers mogen begroeten.

Tennismeetings onderzoekt momenteel ook de mogelijkheid om voor de 50-plussers (heren en dames) een overdag competitie te organiseren. De komende weken zullen wij hier volop aandacht aan schenken.

Alle deelnemers van afgelopen jaar zullen in juli een mail ontvangen met de uitnodiging voor komend seizoen. Maar nieuwe spelers en vooral speelsters zijn natuurlijk van harte welkom.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij informeren u over de mogelijkheden.

Afdrukken E-mailadres