• 21 Figuur 1 Blessures bij tennis

  Return to Court - trainingenInfographic tennisblessures

  Elke dinsdag 17:30 uur

  Aanmelden via 06-23656709 (bel of app)

 •  

  nieuws

  Heeft u een nieuwtje? Wilt u uw toernooi ook op onze site publiceren? Organiseert u of uw vereniging een activiteit die voor tennisminnend Parkstad/Heuvelland interessant is?

  Stuur ons een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en we nemen direct contact met u op!

 •  

  Beginner?     Gevorderd?     Geblesseerd geweest?   Proeflessen?

  tennisbal langs lijnIs tennis iets voor U? 

  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! tennisbal

  Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app naar 06-23656709

   

 • Weet u dat we een informatieve facebookpagina hebben?

  Hier leest u alle nieuwtjes rondom Tennismeetings.

          facebook logo 

  Like ons en maak regelmatig kans op leuke prijzen.

 • Start
 • Nieuws
 • Return to Court - keer terug na een (slepende) blessure

Return to Court - keer terug na een (slepende) blessure

 

Bent u geblesseerd (geweest)? Weerhoudt de angst om weer geblesseerd te raken u om het tennisracket weer op te pakken? Zoekt u hulp en begeleiding om blessure-vrij te kunnen tennissen?

Infographic tennisblessures

Vanaf nu verzorgt Tennismeetings speciale training onder de naam Return to Court. Elke dinsdag tussen 17:30 en 18:30 vinden er aangepaste trainingen plaats waarbij u opbouwend gaan trainen om zo snel mogelijk weer fit te worden. Zeker nu het buitenseizoen weer in zicht komt is het verstandig om nu te starten zodat u het buitenseizoen met vertrouwen kunt openen.

De trainingen vinden bij voldoende animo plaats in tennishal Simpelveld. Aanmelden kan door u te melden op het telefoonnummer 06-23656709 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De kosten bedragen €5,- per keer per persoon. 

Afdrukken E-mailadres