• Weet u dat we een informatieve facebookpagina hebben?

  Hier leest u alle nieuwtjes rondom Tennismeetings.

          facebook logo 

  Like ons en maak regelmatig kans op leuke prijzen.

 • 21 Figuur 1 Blessures bij tennis

  Return to Court - trainingenInfographic tennisblessures

  Elke dinsdag 17:30 uur

  Aanmelden via 06-23656709 (bel of app)

 •  

  nieuws

  Heeft u een nieuwtje? Wilt u uw toernooi ook op onze site publiceren? Organiseert u of uw vereniging een activiteit die voor tennisminnend Parkstad/Heuvelland interessant is?

  Stuur ons een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en we nemen direct contact met u op!

 •  

  Beginner?     Gevorderd?     Geblesseerd geweest?   Proeflessen?

  tennisbal langs lijnIs tennis iets voor U? 

  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! tennisbal

  Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app naar 06-23656709

   

 • Start
 • Nieuws
 • Beaujean Vacances Tennismeetings League - laatste nieuws

Beaujean Vacances Tennismeetings League - laatste nieuws

Beste tennisliefhebbers,

 

De aanmeldingen zijn de laatste dagen binnengestroomd. We noteren een record aantal deelnemers van 60 koppels in de mixed poules!

De komende dagen gaan we hard aan de slag om de pouleindelingen te maken en daaraan gelijk de speeldagen te koppelen.

 

Wat gaat er veranderen?

Ten opzichte van afgelopen jaren gaan we de puntentelling vereenvoudigen. Vanaf dit seizoen worden de games als punten geteld. De ingewikkelde telling dat voor elke 3 games een punt verdiend werd vervalt dus.

Ook gaan we de invallersregeling proberen eenvoudiger te maken. Voorheen werden er strafpunten toegekend als een invaller werd gestuurd. Vanaf nu passen wij deze regel niet meer toe. Wel blijft de speelsterkte belangrijk! Als een vervanger dus in speelsterkte sterker is dan de oorspronkelijke speler dan worden hier dus 3 strafgames per speelsterkteverschil aan gehangen. We gaan ons reglement de komende dagen proberen hierop aan te passen!

 

Een speeldag minder!

We gaan van 7 speeldagen naar 6 speeldagen terug. Hierdoor wordt de deelname prijs verlaagd van €92,50 naar €82,50. Deelnemers die de bijdrage al betaald hebben ontvangen het eventueel teveel betaalde voor 15 oktober retour!

We gaan proberen om alle wedstrijden op de zaterdagavond te plannen. Maar zoals al vermeld zijn we enorm verrast dat de mixed van 48 naar 60 koppels is gegroeid. Misschien moeten we daarom in een aantal poules toch nog uitwijken naar een zondag (na)middag. 

 

Volg alles via toernooi.nl

De komende dagen gaan we hard aan de slag om alle poule indelingen te maken. U kunt dit alles volgen op toernooi.nl.

 

Heren en Dames Individueel

De enorme deelname in de mixed en dus de duidelijke voorkeur om op de zaterdag te spelen heeft er wel toe geleid dat de heren en dames poules op de zondag dit jaar komen te vervallen.

 

Mochten er tussentijds vragen zijn? Mail ons gerust op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Afdrukken E-mailadres