• Weet u dat we een informatieve facebookpagina hebben?

  Hier leest u alle nieuwtjes rondom Tennismeetings.

          facebook logo 

  Like ons en maak regelmatig kans op leuke prijzen.

 •  

  Beginner?     Gevorderd?     Geblesseerd geweest?   Proeflessen?

  tennisbal langs lijnIs tennis iets voor U? 

  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! tennisbal

  Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app naar 06-23656709

   

 •  

  nieuws

  Heeft u een nieuwtje? Wilt u uw toernooi ook op onze site publiceren? Organiseert u of uw vereniging een activiteit die voor tennisminnend Parkstad/Heuvelland interessant is?

  Stuur ons een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en we nemen direct contact met u op!

 • 21 Figuur 1 Blessures bij tennis

  Return to Court - trainingenInfographic tennisblessures

  Elke dinsdag 17:30 uur

  Aanmelden via 06-23656709 (bel of app)

Disclaimer

De inhoud van deze site is bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Er mag niets van gekopieerd en/of aan veranderd worden zonder toestemming vooraf van het bestuur van Tennis Meetings. Toestemming kan worden verleend aan niet-commerciële doeleinden met volledige bronvermelding. Het bestuur van Tennis Meetings zet zich in voor juiste en actuele informatieverstrekking op de site, maar geeft terzake geen garanties voor nauwkeurigheid en volledigheid. Het bestuur van Tennis Meetings aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot www.tennismeetings.nl of het afgaan van informatie die op de site wordt verstrekt. Alle gegevens die u stuurt naar www.tennismeetings.nl juist en rechtsgeldig te zijn, en mogen geen inbreuk maken op rechten van derden.

Links

Bepaalde links in onze site brengen u naar sites van derden, waarbij het bestuur van Tennis Meetings geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt voor de daar aangeboden informatie. Een link naar een andere site is uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruiker en betekent niet dat het bestuur van Tennis Meetings de site en de producten of diensten die daarop worden beschreven, onderschrijft en/of goedkeurt.

Verwerking persoonsgegevens

Alle wettelijke bepalingen inzake uw persoonlijke gegevens worden volledig gerespecteerd volgens de wet bescherming persoonsgegevens. De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Afdrukken E-mailadres