• images

  De Junior Tennismeetings League

  Ben je op zoek naar een leuke tenniscompetitie voor junioren? Dan zoek niet verder!

   

 • Aanstaande winter in tennishal Simpelveld organiseren wij weer de Junior tennismeetings league Grootveld ENKEL EN DUBBEL

  voor kinderen tot en met 12 en tot en met 17 jaar.

  uitroepteken tennisEn voor de kosten hoef je het niet te laten: ENKEL €45,- / DUBBEL €25,-*uitroepteken tennis

   Deze zomer volgt er meer informatie!

  * prijzen zijn indicatief!

 •  

  Beginner?     Gevorderd?     Geblesseerd geweest?   Proeflessen?

  tennisbal langs lijnIs tennis iets voor U? 

  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! tennisbal

  Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app naar 06-23656709

   

 •  

  nieuws

  Heeft u een nieuwtje? Wilt u uw toernooi ook op onze site publiceren? Organiseert u of uw vereniging een activiteit die voor tennisminnend Parkstad/Heuvelland interessant is?

  Stuur ons een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en we nemen direct contact met u op!

 • Start
 • TM Trainingen
 • Lesreglement

Les reglement

Lesreglement Tennismeetings

1. Algemeen

Dit reglement is onderdeel van de regels van het Tennismeetings Trainers Collective, Frankenlaan 13, 6419 BS HEERLEN. Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Wim Bisschoff, telefoonnummer 06-23656709 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De tennislessen worden gegeven door gediplomeerde tennisleraren (CIOS of KNLTB), dan wel hiervoor in opleiding zijn, dan wel aspirant-trainers die binnen afzienbare tijd de vereiste opleiding gaan volgen. Selectie van aspirant-trainers geschiedt via een sollicitatie procedure vanuit Tennismeetings. Informatie hieromtrent kunt u verkrijgen via Tennismeetings. Voor het leesgemak wordt verder in dit reglement de afkorting TM gebruikt voor het Tennismeetings Trainers Collective.

2. Opgave voor de lessen

Aanmelden voor de tennislessen binnen uw vereniging kan uitsluitend rechtstreeks bij TM. U kunt alleen tennisles via TM krijgen als u ook lid bent van de vereniging (uitgezonderd introductie aanbiedingen). Aanmelden voor de tennislessen kan door middel van het invullen van het aanmeldingsformulier (zijn bij de vereniging verkrijgbaar), voor (nog) niet leden dient ook een aanmeldingsformulier voor de vereniging te worden ingevuld. De genoemde formulieren kunt u bij de tennisleraar van TM inleveren, deze zorgt voor verdere verwerking.

Ook een mondelinge aanmelding die in wederzijdse overeenstemming is gedaan geldt als aanmelding.

3. Het lesgeld

Het te betalen lesgeld is van te voren bepaald, en dient voor aanvang van de 2e tennisles te zijn voldaan. Na aanvang en deelname aan de 2e tennisles is restitutie van het lesgeld niet meer mogelijk. 

Indien na aanmelding voor de lessen en na aankondiging van de lessen de deelnemer zich terugtrekt geldt dat we 25% van de kosten in rekening kunnen brengen. Immers zijn de overige deelnemers in de groepsles mogelijk gedupeerd door te late afmelding waardoor TM niet meer in de gelegenheid is de kosten te reduceren op grond van de verandering van de groepsgrootte. De 25% zijn dan bedoeld om trainer alsmede trainingsdeelnemers te ontzien van extra kosten.

Voor de nadere betalingsvoorwaardes verwijzen wij naar de voorwaarden op de achterzijde van onze nota’s (op aanvraag verkrijgbaar).

4. Lescyclussen

Zomerperiode: er worden tussen de 12 en 15 trainingen gegeven in de periode april/oktober.
Winterperiode: er worden tussen de 12 en 18 trainingen gegeven in de periode oktober/maart.
De wintertrainingen worden zoveel mogelijk gegeven op het park van de eigen vereniging (in winter all-weather banen) dan wel in de thuisbasis van TM, Tennishal Simpelveld. In overleg is trainen in een andere tennishal ook mogelijk. Van het lesaantal kan in overleg worden afgeweken.

5. Lesduur

De tijdseenheid voor een tennisles bedraagt minimaal 50 minuten. De tennisleraar heeft recht op 10 minuten pauze tussen de lessen.

6. Groepsgrootte

TMA streeft naar een groepsgrootte van 4 personen per uur. Bij meer of minder deelname worden de kosten verrekend op basis van het daadwerkelijk aantal personen. Uiteraard is het nemen van privé les mogelijk. Dit altijd na afstemming met de trainer.

7. Uitval lessen

Niet verschijnen op een les is voor rekening van de deelnemer. De leraar zal bij uitval de deelnemers informeren. Deelnemers van de trainingen zijn zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste contactgegevens. Uitval door de leraar wordt altijd door TM ingehaald. Indien een les is begonnen en er minimaal 30 minuten les is gegeven dan geldt de les als gegeven als deze door (weers-)omstandigheden moet worden afgebroken. Gemiste lessen worden nooit financieel schadeloos gesteld.

8. Tussentijdse beëindiging

Bij tussentijdse beëindiging door cursist c.q. wettelijke vertegenwoordiger blijft het totale lesgeld verschuldigd. Als tussentijdse beëindiging geldt in de regel beëindiging na de tweede les. Zie ook artikel 3.

9. Akkoordverklaring

Indien de deelnemer is ingeschreven en in trainingsgroep is geplaatst verklaart hij /zij (bij jeugdleden de ouder/verzorger) zich automatisch akkoord met het dan geldende reglement tennislessen van TMA.

Over eventueel niet in dit reglement vastgelegde zaken zal door TM worden beslist.

Afdrukken E-mail