•  

  Beginner?     Gevorderd?     Geblesseerd geweest?   Proeflessen?

  tennisbal langs lijnIs tennis iets voor U? 

  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! tennisbal

  Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app naar 06-23656709

   

 • Aanstaande winter in tennishal Simpelveld organiseren wij weer de Junior tennismeetings league Grootveld ENKEL EN DUBBEL

  voor kinderen tot en met 12 en tot en met 17 jaar.

  uitroepteken tennisEn voor de kosten hoef je het niet te laten: ENKEL €45,- / DUBBEL €25,-*uitroepteken tennis

   Deze zomer volgt er meer informatie!

  * prijzen zijn indicatief!

 • Weet u dat we een informatieve facebookpagina hebben?

  Hier leest u alle nieuwtjes rondom Tennismeetings.

          facebook logo 

  Like ons en maak regelmatig kans op leuke prijzen.

 •  

  nieuws

  Heeft u een nieuwtje? Wilt u uw toernooi ook op onze site publiceren? Organiseert u of uw vereniging een activiteit die voor tennisminnend Parkstad/Heuvelland interessant is?

  Stuur ons een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en we nemen direct contact met u op!

Tennismeetings League ook komende winter in Tennishal Simpelveld

Ook aanstaande winter zullen de wedstrijden van de Tennismeetings League worden georganiseerd in de tennishal in Simpelveld. Het wordt dan alweer het 7e achtereenvolgende jaar dat er in de diverse klasses gespeeld gaat worden. Er zal weer gespeeld worden in de traditionele categorieën Heren- en Dames en Mixed. Vooral in de laatste categorie hebben we afgelopen seizoen een behoorlijke toename aan deelnemers mogen begroeten.

Tennismeetings onderzoekt momenteel ook de mogelijkheid om voor de 50-plussers (heren en dames) een overdag competitie te organiseren. De komende weken zullen wij hier volop aandacht aan schenken.

Alle deelnemers van afgelopen jaar zullen in juli een mail ontvangen met de uitnodiging voor komend seizoen. Maar nieuwe spelers en vooral speelsters zijn natuurlijk van harte welkom.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij informeren u over de mogelijkheden.

Afdrukken E-mail