•  

  Beginner?     Gevorderd?     Geblesseerd geweest?   Proeflessen?

  tennisbal langs lijnIs tennis iets voor U? 

  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! tennisbal

  Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app naar 06-23656709

   

 • Aanstaande winter in tennishal Simpelveld organiseren wij weer de Junior tennismeetings league Grootveld ENKEL EN DUBBEL

  voor kinderen tot en met 12 en tot en met 17 jaar.

  uitroepteken tennisEn voor de kosten hoef je het niet te laten: ENKEL €45,- / DUBBEL €25,-*uitroepteken tennis

   Deze zomer volgt er meer informatie!

  * prijzen zijn indicatief!

 •  

  nieuws

  Heeft u een nieuwtje? Wilt u uw toernooi ook op onze site publiceren? Organiseert u of uw vereniging een activiteit die voor tennisminnend Parkstad/Heuvelland interessant is?

  Stuur ons een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en we nemen direct contact met u op!

 • images

  De Junior Tennismeetings League

  Ben je op zoek naar een leuke tenniscompetitie voor junioren? Dan zoek niet verder!

   

Onze nieuwsbrief

We gaan de aangemelde deelnemers van onze nieuwsbrief vanaf nu maandelijks op de hoogte houden van de ontwikkelingen van de tennissport in de regio Parkstad en Heuvelland.

Heeft u een nieuwtje? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We zullen dan bekijken of we uw nieuws aan onze leden doorsturen.

momenteel is het nog niet mogelijk om je zelf in te schrijven op onze nieuwsbrief. Dit in verband met het opzetten van deze nieuwe site. We proberen dit zo spoedig mogelijk te realiseren. Wil je op de lijst gezet worden stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken E-mailadres