• images

  De Junior Tennismeetings League

  Ben je op zoek naar een leuke tenniscompetitie voor junioren? Dan zoek niet verder!

   

 •  

  nieuws

  Heeft u een nieuwtje? Wilt u uw toernooi ook op onze site publiceren? Organiseert u of uw vereniging een activiteit die voor tennisminnend Parkstad/Heuvelland interessant is?

  Stuur ons een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en we nemen direct contact met u op!

 • Weet u dat we een informatieve facebookpagina hebben?

  Hier leest u alle nieuwtjes rondom Tennismeetings.

          facebook logo 

  Like ons en maak regelmatig kans op leuke prijzen.

 • Aanstaande winter in tennishal Simpelveld organiseren wij weer de Junior tennismeetings league Grootveld ENKEL EN DUBBEL

  voor kinderen tot en met 12 en tot en met 17 jaar.

  uitroepteken tennisEn voor de kosten hoef je het niet te laten: ENKEL €45,- / DUBBEL €25,-*uitroepteken tennis

   Deze zomer volgt er meer informatie!

  * prijzen zijn indicatief!

Disclaimer

De inhoud van deze site is bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Er mag niets van gekopieerd en/of aan veranderd worden zonder toestemming vooraf van het bestuur van Tennis Meetings. Toestemming kan worden verleend aan niet-commerciële doeleinden met volledige bronvermelding. Het bestuur van Tennis Meetings zet zich in voor juiste en actuele informatieverstrekking op de site, maar geeft terzake geen garanties voor nauwkeurigheid en volledigheid. Het bestuur van Tennis Meetings aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot www.tennismeetings.nl of het afgaan van informatie die op de site wordt verstrekt. Alle gegevens die u stuurt naar www.tennismeetings.nl juist en rechtsgeldig te zijn, en mogen geen inbreuk maken op rechten van derden.

Links

Bepaalde links in onze site brengen u naar sites van derden, waarbij het bestuur van Tennis Meetings geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt voor de daar aangeboden informatie. Een link naar een andere site is uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruiker en betekent niet dat het bestuur van Tennis Meetings de site en de producten of diensten die daarop worden beschreven, onderschrijft en/of goedkeurt.

Verwerking persoonsgegevens

Alle wettelijke bepalingen inzake uw persoonlijke gegevens worden volledig gerespecteerd volgens de wet bescherming persoonsgegevens. De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Afdrukken E-mailadres