• images

  De Junior Tennismeetings League

  Ben je op zoek naar een leuke tenniscompetitie voor junioren? Dan zoek niet verder!

   

 •  

  Beginner?     Gevorderd?     Geblesseerd geweest?   Proeflessen?

  tennisbal langs lijnIs tennis iets voor U? 

  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! tennisbal

  Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app naar 06-23656709

   

 • Aanstaande winter in tennishal Simpelveld organiseren wij weer de Junior tennismeetings league Grootveld ENKEL EN DUBBEL

  voor kinderen tot en met 12 en tot en met 17 jaar.

  uitroepteken tennisEn voor de kosten hoef je het niet te laten: ENKEL €45,- / DUBBEL €25,-*uitroepteken tennis

   Deze zomer volgt er meer informatie!

  * prijzen zijn indicatief!

 •  

  nieuws

  Heeft u een nieuwtje? Wilt u uw toernooi ook op onze site publiceren? Organiseert u of uw vereniging een activiteit die voor tennisminnend Parkstad/Heuvelland interessant is?

  Stuur ons een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en we nemen direct contact met u op!

 • Start
 • Nieuws
 • Tennistoernooi TCLE, dè voorbereiding op de voorjaarscompetitie

Tennistoernooi TCLE, dè voorbereiding op de voorjaarscompetitie

Voor de 30 en 50-plusser onder ons kunnen we het tennistoernooi van TCLE in Eygelshoven warm aanbevelen. Het is de perfecte voorbereiding op de voorjaarscompetitie die de week daarop aansluitend start. Bovendien is het weer het ideale moment om de buitenlucht te proeven waarbij het ook nog eens gezellig vertoeven is.

Het Laura-toernooi 2018 zal plaatsvinden van zondag 25 maart tot en met maandag 2 april op de banen van TC Laura Eygelshoven. In verband met Pasen zal de finaledag gehouden worden op maandag 2 april en zullen er géén wedstrijden gepland worden op zondag 1 april.

Inschrijven is mogelijk in de categorieën dames dubbel, heren dubbel en gemengd dubbel, de speelsterkten 5, 6 en 7 en in de leeftijdscategorieën 30+ en 50+. Inschrijven is mogelijk tot en met zaterdag 17 maart. 

tclelogo

Het toernooi is op toernooi.nl terug te vinden op deze link.

Twijfel niet en doe mee!

 

Afdrukken E-mail